DARČEK ZADARMO: pri nákupe nad €80 získate kožené puzdro Kapsey v hodnote €40.90

5 tipov na štýlový batoh do mesta

Naši milí,
vybrať si elegantný mestský batoh nie je tak jednoduché, ako sa môže zdať. Každý máme iný vkus a každý u plecniaku hľadáme niečo iné. Potrebuje mať vonkajšie vrecko na kľúče, využijem ho prípadne aj ako tašku? Chceme farbou ruksaku vyniknúť v dave alebo si ho nechám v prírodnej hnedej farbe? To sú otázky, na ktoré je pri výbere nového batohu dobré myslieť. V Bagind si starostlivo volíme aj materiál, z ktorého je náš ruksak ušitý. Veríme, že kožený plecniak vám urobí väčšiu parádu než výrobok z umelého materiálu a vydrží oveľa dlhšiu dobu. Preto u nás nájdete výrobky z pravej kozej kože.

Hezkey

Minimalistický batoh so zapínaním na pracku. To je náš Hezkey. Ideálny spoločník do mesta pre dámy, ktoré milujú jednoduchosť a nepotrpia si na prebytočné pracky či vonkajšie vrecká. Tak ktorý to bude? Klasický hnedý Hezkey alebo elegantný čierny Hezkey Sirius?

Ladaya

Ste zaprisahaná kabelková kráľovná, ale chcete občas nosiť aj batoh? Skúste našu Ladayu - kožený kabelku a ruksak v jednom. Ladaya má dva snímateľné popruhy na nosenie na chrbte, ale dá sa nosiť aj ako kabelka. Vďaka svojim dostatočne pevným horným popruhom ju pohodlne unosíte aj v ruke. Klasická hnedá kožená Ladaya alebo elegantná čierna kožená Ladaya Sirius?

Urban

Pánsky kožený batoh, s ktorým sa v meste určite nestratíte. Hlavné vrecko na zips doplňuje jedno menšie vnútorné, do ktorého hravo zmestíte peňaženku, telefón či menšiu knižku. Páni, zvolíte klasiku hnedý Urban alebo čierny kožený Urban Sirius?

Modley

Páni, hľadáte batoh do práce, ktorý zvládne aj poobedné fitko? Modley unesie všetko, čo do neho zabalíte. Máme odskúšané, že sa doň vlezie 15” Macbook či iný notebook v podobnej veľkosti. Hnedý kožený ruksak Modley alebo čierny kožený batoh Modley Sirius?

Rollin

A na záver - Rollin, náš zatiaľ jediný rolovací batoh, ktorý naozaj pristane každému. Je to váš obľúbený spoločník do mesta: ideálny pre laptop, skriptá alebo obľúbenú knihu. Spoľahnite sa. Unesie, čo sa doň vojde. Tak ktorý to bude? Nestarnúca klasika hnedý Rollin, štýlový čierny Rollin Sirius? alebo originálny Rollin Flamingo?

Nevybrali ste si? Pozrite sa do našej sekcie batohov.

Nevybrali ste si? Pozrite sa do našej sekcie batohov.

Zdieľať

Ďalšie príbehy

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodia naše výrobky aneb od návrhu na papieri až k vašim dverám.

Bagind pod stromček

Bagind pod stromček

Stále váhate s výberom ideálneho vianočného darčeku alebo potrebujete inšpiráciu pre vlastný list Ježiškovi?

Vianočné darčeky pre neho

Vianočné darčeky pre neho

Na základe našich skúseností sme dali dohromady niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré potešia naozaj každého muža. Vyhnite sa s nami predvianočnému stresu a nakúpte tento rok darčeky včas.

Vianočné darčeky pre ňu

Vianočné darčeky pre ňu

Neviete ako potešiť maminku, sestru ani manželku? Inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre dámy.

Jarná starostlivosť o Bagind

Jarná starostlivosť o Bagind

Pripravte svoj Bagind na jar správnou starostlivosťou. Váš výrobok vám potom bude robiť radosť mnoho rokov.

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Spoznajte našich indických výrobcov Dennisa a Deepesha a kolumbijského výrobcu Lindermana.

Jar s Bagind

Jar s Bagind

Ktoré kúsky Bagind doplnia Váš jarný šatník a sú ideálne na jar? Objavte naše tipy.

Kožený Valentín

Kožený Valentín

Tipy na valentínske darčeky pre mužov a ženy. Urobte si tento rok krásneho koženého Valentína!

Môj účet

Zabudli ste heslo?