Zoznámte sa s našimi výrobcami

V Bagind chceme objavovať perspektívnych a šikovných výrobcov z celého sveta a prinášať ich kvalitu českým a slovenským zákazníkom. V súčasnosti naše portfólio tvoria výrobky z Indie a Kolumbie. Príďte sa pozrieť, kto stojí za ich výrobou!

Indický výrobca Dennis

Všetko to začalo naším priateľstvom s Dennisom. Keď si mladý Lukáš Matějček, budúci zakladateľ Bagindu, plnil v Indii jeden zo svojich cestovateľských snov, narazil v púštnom mestečku na malý obchod s koženou galantériou, ktorý ho okamžite očaril. Domov si priviezol od Dennisa batoh, na ktorý počul len samú chválu, a tak sa zrodila myšlienka priviezť kvalitné kožené výrobky z Indie do Českej republiky.

Výrobky od Dennisa nájdete v spoločnosti Bagind od roku 2017. Prvými kúskami, ktoré pre Bagind vyrobil, boli tri batohy (Rollin, Headley a Lalita) a jedna peňaženka Penny a teraz sa ich počet vyšplhal na desiatky. Na výrobu všetkých svojich batohov, tašiek a doplnkov používa kvalitnú koziu kožu, ktorá je vedľajším produktom pri výrobe mäsa. Dennis a jeho výroba sídlia v meste Jaisalmer, konkrétne v 13 rodinných domoch, kde spolu s Dennisom na výrobe pracuje viac ako 100 zamestnancov.

NÁŠ TIP 🌼
Skladom
Headley
Headley

Headley

mestsky batoh
€ 129.90
Skladom
Aside background image

Kolumbijský výrobca Linderman

S Lukášovou ďalšou cestou, tentoraz do Južnej Ameriky, sme sa rozrástli o nového výrobcu. Linderman priniesol do Bagindu nové vzory, spracovanie a predovšetkým nové materiály. Základom kolumbijských výrobkov je hovädzia koža a tkaný canvas.

Linderman sa kožiarskemu remeslu naučil zo zvedavosti postupným experimentovaním s materiálmi. Vďaka spolupráci s Bagind a úspešnej kampani Hithit so zákazníkmi sa jeho výroba rozrástla a v súčasnosti sídli na troch miestach. Dve z nich nájdete v Bogote a poslednú vo Villa de Leyva, kúsok od Bogoty. Okrem Lindermana pracuje vo výrobe ďalších 15 kvalifikovaných výrobcov.

NÁŠ TIP 🌼
Skladom
Tria
Tria

Tria

crossbody kabelka
€ 71.90
Skladom
Aside background image

Indický výrobca Deepesh

Deepesh je najnovším výrobcom, ktorý rozšíril rodinu výrobcov Bagind v roku 2022. Po tom, čo sa spojil so samotným Lukášom. Deepsh sa s Lukášom a časťou českého tímu stretol počas ich indického dobrodružstva pri zakladaní prvého výrobného závodu Bagind v meste Jaisalmer.

Deepeshova výroba sídli v meste Jodhpur, kde pre Bagind pracuje 30 šikovných remeselníkov. Deepeshova výroba tiež pracuje s kozou kožou, ale jeho výrobky sa od tých Denisových líšia dizajnom a spracovaním.

Miley
Miley

Miley

kabelko-batoh
€ 119.90
Skladom u výrobcu
Aside background image
Zdieľať

Ďalšie príbehy

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodia naše výrobky aneb od návrhu na papieri až k vašim dverám.

Bagind pod stromček

Bagind pod stromček

Stále váhate s výberom ideálneho vianočného darčeku alebo potrebujete inšpiráciu pre vlastný list Ježiškovi?

Vianočné darčeky pre neho

Vianočné darčeky pre neho

Na základe našich skúseností sme dali dohromady niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré potešia naozaj každého muža. Vyhnite sa s nami predvianočnému stresu a nakúpte tento rok darčeky včas.

Vianočné darčeky pre ňu

Vianočné darčeky pre ňu

Neviete ako potešiť maminku, sestru ani manželku? Inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre dámy.

Jarná starostlivosť o Bagind

Jarná starostlivosť o Bagind

Pripravte svoj Bagind na jar správnou starostlivosťou. Váš výrobok vám potom bude robiť radosť mnoho rokov.

Jar s Bagind

Jar s Bagind

Ktoré kúsky Bagind doplnia Váš jarný šatník a sú ideálne na jar? Objavte naše tipy.

Kožený Valentín

Kožený Valentín

Tipy na valentínske darčeky pre mužov a ženy. Urobte si tento rok krásneho koženého Valentína!

Zákulisie noviniek z Kolumbie

Zákulisie noviniek z Kolumbie

Poďte sa s nami pozrieť do zákulisia noviniek z Kolumbie

Môj účet

Zabudli ste heslo?