Zákulisie noviniek z Kolumbie

V minulom roku sme nadviazali spoluprácu s dizajnérom MgA. Filipom Hieke. Jeho prvý návrh uzrel svetlo sveta už na jar v podobe prvých kúskov z kolumbijskej výroby. Pod jeho taktovkou vznikla aj dvojfarebná kolekcia MASH.

Filip vyštudoval módnu tvorbu na Vysokej škole umelecko-priemyselnej v Prahe, má za sebou stáž v Taliansku a prácu pre významné české módne značky. S naším zakladateľom Lukášom ho zoznámil spoločný známy. Chlapci čoskoro našli spoločnú reč a začali pracovať na novom smere Bagind a jeho výrobkov.



Aside background image

Teraz prichádzame s ďalšími novinkami, ktoré vznikli zo spolupráce Filipa s naším kolumbijským výrobcom Lindermanom. Ide o unisex kúsky z hovädzej kože, ktoré boli navrhnuté pre potreby každého moderného človeka. Čo o nich hovorí sám Filip?

"Nové produkty, ktoré sme vytvorili, sme vyvíjali viac ako pol roka, a to v spolupráci s novou výrobou v Kolumbii. Pre Lindermana, ale aj nás, je to v poradí už druhá skúsenosť s vývojom nových výrobkov, a tak sme si mohli dovoliť trochu viac experimentovať, skúšať nové typy, nové komponenty a obohacovať tak celkový sortiment značky."

"Čím dlhšie sa poznáme, tým lepšie nám vývoj produktov ide – vieme, čo si môžeme dovoliť a aké sú limity."

Všetky nové produkty z Kolumbie spája rovnaký materiál aj farebnosť. Je to kvalitná juhoamerická hovädzia koža, tkanina (canvas), ktorá sa využíva napríklad aj v obuvníckom priemysle. Pri niektorých výrobkoch sme opäť využili aj nepremokavú podšívku. Farebne pokračujeme s tradičnou hnedo/béžovou kombináciou a obľúbenou čiernou, ktorú sme doplnili o strieborné komponenty.”




A teraz už k samotným novinkám!
Zoznámte sa s 3 úplne novými strihmi:

Atado

Batoh, ktorý svoje meno získal vďaka špecifickému tvaru, ktoré pripomína ranec (pozn. zast. pre batoh), ktorý môžeme do španielčiny voľne preložiť práve ako atado. Zaujímavosťou u tohto batôžka je fakt, že je ušitý z jedného kusu materiálu a spája ho tak jediný šev. Zatváranie Filip s Lindermanom vyriešili dvojakým sťahovaním a do vnútra batohu umiestnili nepremokavú podšívku a vrecko na zips.




Výpredaj
Atado Tramp
Atado Tramp

Atado Tramp

crossbody batoh
-43 % € 79.90
€ 139.90
Skladom
Aside background image

Kangu

Toto puzdro či taštička na telefón vzniklo ako reakcia na súčasný trend. Svoj názov dostalo po zvierati, ktoré si to najcennejšie taktiež drží stále pri sebe - klokanovi. Taká je aj myšlienka nášho nového výrobku – mať to najdôležitejšie stále poruke. Vznikla tak taštička, do ktorej schováte telefón, kľúče aj doklady či platobnú kartu.




 

NÁŠ TIP 🌼
Skladom
Kangu Sirius
Kangu Sirius

Kangu Sirius

taška na telefon
€ 64.90
Skladom
Aside background image

Klipy

Táto celokožená peňaženka vznikla na prianie Lukáša. Chcel peňaženku, ktorá by schovala väčšie množstvo bankoviek, no i napriek tomu by vyzerala dobre. Do stredu peňaženky sme teda umiestnili pevný kovový klip, ktorý všetky Vaše bankovky bezpečne zacvakne. Pridali sme ešte 4 priehradky na karty a dve väčšie bočné vrecká.




NÁŠ TIP 🌼
Skladom
Klipy
Klipy

Klipy

pánska peňaženka
€ 49.90
Skladom
Aside background image

Veríme, že si kolumbijské novinky čoskoro nájdu svojich priaznivcov. Už teraz môžeme prezradiť, že ďalšie krásne doplnky sa pomaly rysujú a my sa už veľmi tešíme, ako Vám ich predstavíme!




Zdieľať

Ďalšie príbehy

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodia naše výrobky aneb od návrhu na papieri až k vašim dverám.

Bagind pod stromček

Bagind pod stromček

Stále váhate s výberom ideálneho vianočného darčeku alebo potrebujete inšpiráciu pre vlastný list Ježiškovi?

Vianočné darčeky pre neho

Vianočné darčeky pre neho

Na základe našich skúseností sme dali dohromady niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré potešia naozaj každého muža. Vyhnite sa s nami predvianočnému stresu a nakúpte tento rok darčeky včas.

Vianočné darčeky pre ňu

Vianočné darčeky pre ňu

Neviete ako potešiť maminku, sestru ani manželku? Inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre dámy.

Jarná starostlivosť o Bagind

Jarná starostlivosť o Bagind

Pripravte svoj Bagind na jar správnou starostlivosťou. Váš výrobok vám potom bude robiť radosť mnoho rokov.

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Spoznajte našich indických výrobcov Dennisa a Deepesha a kolumbijského výrobcu Lindermana.

Jar s Bagind

Jar s Bagind

Ktoré kúsky Bagind doplnia Váš jarný šatník a sú ideálne na jar? Objavte naše tipy.

Kožený Valentín

Kožený Valentín

Tipy na valentínske darčeky pre mužov a ženy. Urobte si tento rok krásneho koženého Valentína!

Môj účet

Zabudli ste heslo?