DARČEK ZADARMO: pri nákupe nad €80 získate kožené puzdro Kapsey v hodnote €40.90

Kam na last minute dovolenku s Bagind po Európe?

1. TOSKÁNSKO

Krajina, ktorá vyniká predovšetkým vynikajúcim kulinárstvom sa nezaobíde bez kúzelných reštaurácií, typických pre túto oblasť. Okrem tradičného talianskeho jedla si môžete pochutnať na skvelých vínach, ktoré pochádzajú z miestnych viníc. Kabelka Hanty Atmos tmavomodrej farby je tým, čo nesmie chýbať žiadnej žene na ceste za kulinárskym dobrodružstvom. Rovnako ako dámy, tak aj páni ocenia tašku Boxey Red, ktorá poskytne dostatok miesta pre dobroty, ktoré si môžu odniesť so sebou. Malebný taliansky región bohatý na kultúru, umenie a miestne špeciality, je presne tým miestom, kde sa budete chcieť vracať.

2. ŠTOKHOLM

Milovníci kultúry, múzeí, divadiel, výstav, či galérií si v hlavnom meste Švédska prídu na svoje. Prechádzky po historickom meste, či objavovanie kultúry sa s kabelkou Hanty Red stane zážitkom na celý život. Kabelka vyrobená z pravej kože vám dodá na elegancii a vy sa tak budete cítiť skvele! Pánov poteší priestranná a pohodlná taška cez rameno, Ramen Atmos, ktoré je ideálna na výlety do mesta.

3. AMSTERDAM

Máte radi jazdu na bicykli? Mesto, ktoré sa vyznačuje dokonale vybudovanou sieťou cyklotrás, je tým, o čom na Slovensku zatiaľ môžeme len snívať.  Kožený batoh Rollin Red štíhleho strihu je praktický a na jazdu mestom priam stvorený! Na výber máte niekoľko farebných prevedení. Dosť bolo rečí, zabaľte si niečo pod zub a vyrážame!

4. LONDÝN

Ako by to bolo, keby z nášho zoznamu vynecháme metropolu Spojeného kráľovstva. Mesto, ktoré je pohltené turistami zo všetkých kútov sveta, je tým, čo ho robí ešte viac špecifickým. Londýn je multikultúrne diverzifikovaný, nielen kvôli jeho výnimočnosti, ale aj vďaka pracovným, či študijným príležitostiam, ktoré ponúka. Bagind myslí aj na študentov, aj na digitálnych nomádov, aj na pracujúcich na full-time, a preto prišiel s nápadom obalu na notebook Namek Red, ktorý poskytne nielen ochranu vášmu prenosnému počítaču, ale  rovnako vám dodá pravý londýnsky „look“ v novom farebnom prevedení. Skúste hádať, ktorú farbu máme na mysli?

5. MONACO

Dych vyrážajúce, trblietavé Monaco, ktoré sa nachádza na francúzskej riviére, vyniká svojou pompéznosťou a priťahuje bohatých a úspešných ľudí. S kabelkou Mala Ocean, ktorá je obľúbená najmä svojou veľkosťou a kvalitným zatváraním, zažiarite v rušnom prístave plnom luxusných jácht, alebo na večernej prechádzke vysvieteného mesta. Ak vám kabelka nestačí, siahnite po praktickom batohu Daila Ocean, ktorý je ako stvorený pre každú cestovateľku.

Zdieľať

Ďalšie príbehy

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodia naše výrobky aneb od návrhu na papieri až k vašim dverám.

Bagind pod stromček

Bagind pod stromček

Stále váhate s výberom ideálneho vianočného darčeku alebo potrebujete inšpiráciu pre vlastný list Ježiškovi?

Vianočné darčeky pre neho

Vianočné darčeky pre neho

Na základe našich skúseností sme dali dohromady niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré potešia naozaj každého muža. Vyhnite sa s nami predvianočnému stresu a nakúpte tento rok darčeky včas.

Vianočné darčeky pre ňu

Vianočné darčeky pre ňu

Neviete ako potešiť maminku, sestru ani manželku? Inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre dámy.

Jarná starostlivosť o Bagind

Jarná starostlivosť o Bagind

Pripravte svoj Bagind na jar správnou starostlivosťou. Váš výrobok vám potom bude robiť radosť mnoho rokov.

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Spoznajte našich indických výrobcov Dennisa a Deepesha a kolumbijského výrobcu Lindermana.

Jar s Bagind

Jar s Bagind

Ktoré kúsky Bagind doplnia Váš jarný šatník a sú ideálne na jar? Objavte naše tipy.

Kožený Valentín

Kožený Valentín

Tipy na valentínske darčeky pre mužov a ženy. Urobte si tento rok krásneho koženého Valentína!

Môj účet

Zabudli ste heslo?