2021 -Náš prvý rok na Slovensku

Nový rok - to sú predsavzatia, zoznamy, ciele či rekapitulácie. Iste to poznáte. S príchodom nového roka sa väčšina z nás obhliada za tým starým. Analyzujeme, čo sme urobili dobre, čo sme mohli urobiť lepšie a na základe našich činov a pocitov z predošlého roka, si stanovujeme predsavzatia a ciele, ktoré by sme chceli dosiahnuť v tom novom. Poďme si aj my zrekapitulovať 2021 - náš prvý rok na Slovensku.

Ako už všetci dobre viete, náš príbeh sa začína písať v Indii, kam sa náš zakladateľ Lukáš Matějček vydal objavovať nové kraje aj seba samého. V púštnom meste Jaisalmer stretol Dennisa, výrobcu batohov z pravej kozej kože. Domov si priniesol batoh, ktorý mu Dennis vyrobil na mieru. Reakcie okolia v Lukášovi vzbudili túžbu priblížiť poctivé kožené výrobky i ďalším ľuďom. A tak vznikol Bagind. Obľúbená česká značka, ktorá sa v minulom roku rozhodla zavítať aj na Slovensko.



Keď Lukáš zakladal Bagind, chcel vybudovať značku, ktorá si ctí tradičnú výrobu a využíva prírodné zdroje. Sme nesmierne radi, že Bagind si aj na Slovensku našiel zákazníkov, ktorí vedia oceniť poctivú ručnú výrobu.

V prvej polovici roka sme vám predstavili najmä naše výrobky z Indie a niekoľko nových farebných kolekcií. V druhej polovici roka sme zriadili výrobu v Kolumbii, s ktorou prišli aj nové tipy výrobkov z nových materiálov - to všetko len vďaka Vám a Vašej podpore na Hithit. Aj kolumbijské výrobky z hovädzej kože si hneď našli svojich priaznivcov. ĎAKUJEME!




Počas roka sme Vám predstavili 8 nových kolekcií a jednu limitovanú, ktorú sme vypredali za menej než 72 hodín. Neustále sme pracovali aj na vylepšovaní nášho webu, aby bola vaša skúsenosť s nákupom bezproblémová.  
V neposlednom rade sme Vám predstavili naše nové logo. Chceme vo Vás aj naďalej prebúdzať chuť za dobrodružstvom na celý život. Pretože dobrodružstvo môžete zažívať každý deň.

Minulý rok sme sa spolu vôbec nenudili! Ďakujeme Vám za Vašu podporu a tešíme sa na ďalší spoločný rok. Zistite, aké prekvapenie pre Vás chystáme v našom novom príspevku na Instagrame. Máte sa na čo tešiť!




Zdieľať

Ďalšie príbehy

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodia naše výrobky aneb od návrhu na papieri až k vašim dverám.

Bagind pod stromček

Bagind pod stromček

Stále váhate s výberom ideálneho vianočného darčeku alebo potrebujete inšpiráciu pre vlastný list Ježiškovi?

Vianočné darčeky pre neho

Vianočné darčeky pre neho

Na základe našich skúseností sme dali dohromady niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré potešia naozaj každého muža. Vyhnite sa s nami predvianočnému stresu a nakúpte tento rok darčeky včas.

Vianočné darčeky pre ňu

Vianočné darčeky pre ňu

Neviete ako potešiť maminku, sestru ani manželku? Inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre dámy.

Jarná starostlivosť o Bagind

Jarná starostlivosť o Bagind

Pripravte svoj Bagind na jar správnou starostlivosťou. Váš výrobok vám potom bude robiť radosť mnoho rokov.

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Spoznajte našich indických výrobcov Dennisa a Deepesha a kolumbijského výrobcu Lindermana.

Jar s Bagind

Jar s Bagind

Ktoré kúsky Bagind doplnia Váš jarný šatník a sú ideálne na jar? Objavte naše tipy.

Kožený Valentín

Kožený Valentín

Tipy na valentínske darčeky pre mužov a ženy. Urobte si tento rok krásneho koženého Valentína!

Môj účet

Zabudli ste heslo?