Nová identita

Rovnaký smer, iná cesta

Čo majú spoločné BBC, Burger King a značka Bagind? Nové logo! A vy ste medzi prvými, ktorí uvidia to naše. Prečítajte si, čo nás k zmene viedlo a vydajte sa s nami v ústrety dobrodružstvu na celý život.

Rovnaký smer, rovnaké hodnoty, trochu iná cesta. Vyrážame do sveta s novou identitou. Štyri roky sme vám prinášali poctivé, ručne vyrábané doplnky z indickej púšte. Cesta to bola miestami tŕnistá, ale hlavne plná radosti a dobrodružstva. A práve túžba po ďalšom dobrodružstve nás, respektíve nášho zakladateľa Lukáša, zaviedla do kolumbijského údolia, kde začala naša nová éra. 

Spoločne chceme po celom svete vyhľadávať a spájať zručných lokálnych výrobcov a ich výrobky dostávať do vašich rúk. Dennisom to začalo, Lindermanom pokračuje. A nekončí!



Staré za nové

Staré za nové

Naše pôvodné logo sme milovali. Rástlo s nami a pre mnoho z vás sa stalo nezameniteľnou súčasťou vášho koženého parťáka. Avšak, nové logo nám poskytne tak potrebnú variabilitu. Vďaka kombinácii moderného písma a ikonického symbolu kompasu sa môžeme hrať s identitou značky lepšie, ako kedykoľvek predtým.



Možno ste si všimli aj to, že už dlhší čas používame našu novú primárnu farbu - oranžovú. Jej odtieň v nás vyvoláva pocit radosti, túžbu objavovať a spoznávať svet. Presne tie pocity, ktoré chceme spoločne zapáliť aj vo vás.



Na čo nové sa môžete tešiť?

Nový packaging
01

Nový packaging

Tešiť sa môžete na kompletne nový packaging, ktorý vám má spríjemniť prvé momenty s vaším novým výrobkom Bagind. Čaká na vás nová informačná brožúra a list od Lukáša. Nezabudli sme ani na vzorku včelieho vosku a praktickú plátenku. 



 Doplnky do zbierky
02

Doplnky do zbierky

Rebrandingu sa dočkali aj naše plátenky. Ich design sa môže v priebehu roka meniť, preto si nenechajte ujsť žiadny zo sezónnych designov. 



Prodejny v novém
03

Prodejny v novém

Všetky naše predajne už na vás čakajú v novej identite. Zastavte sa u nás a príďte si pozrieť nové logo. Možno vás zaujme nový kožený spoločník a nebudete od nás odchádzať sami.



Web a on-line
04

Web a on-line

Bagind mení identitu aj online svete. Nové logá, farby i fonty vám zaručia prehľadný a zaujímavý obsah, ktorý vás bude baviť. Meníme aj vzhľad a rozloženie webu, noviniek bude naozaj veľa. 



Myslíme na prírodu!

Hoci sa naše logo mení, ešte stále máme naskladnených množstvo výrobkov aj obalových materiálov s logom starým. Preto k vám ešte nejaký čas budú putovať materiály s našim starým logom. Nechceme totiž plytvať ani vyhadzovať, veríme, že najmä na packaging nájdete zmysluplné využitie.

Zdieľať

Ďalšie príbehy

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodia naše výrobky aneb od návrhu na papieri až k vašim dverám.

Bagind pod stromček

Bagind pod stromček

Stále váhate s výberom ideálneho vianočného darčeku alebo potrebujete inšpiráciu pre vlastný list Ježiškovi?

Vianočné darčeky pre neho

Vianočné darčeky pre neho

Na základe našich skúseností sme dali dohromady niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré potešia naozaj každého muža. Vyhnite sa s nami predvianočnému stresu a nakúpte tento rok darčeky včas.

Vianočné darčeky pre ňu

Vianočné darčeky pre ňu

Neviete ako potešiť maminku, sestru ani manželku? Inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre dámy.

Jarná starostlivosť o Bagind

Jarná starostlivosť o Bagind

Pripravte svoj Bagind na jar správnou starostlivosťou. Váš výrobok vám potom bude robiť radosť mnoho rokov.

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Spoznajte našich indických výrobcov Dennisa a Deepesha a kolumbijského výrobcu Lindermana.

Jar s Bagind

Jar s Bagind

Ktoré kúsky Bagind doplnia Váš jarný šatník a sú ideálne na jar? Objavte naše tipy.

Kožený Valentín

Kožený Valentín

Tipy na valentínske darčeky pre mužov a ženy. Urobte si tento rok krásneho koženého Valentína!

Môj účet

Zabudli ste heslo?