DARČEK ZADARMO: pri nákupe nad €80 získate kožené puzdro Kapsey v hodnote €40.90

Podporte vznik novej výroby v Kolumbii

Ak nás podporíte, odmeníme vás zaujímavými darčekmi. Na výber máte z niekoľkých prvých modelov batohov a tašiek z nových materiálov za zvýhodnenú cenu. Radosť si môžete urobiť aj kúpou vybraných kúskov z našej stálej ponuky alebo si vyberte niektorú zo zážitkových odmien. Jednou zo zaujímavých odmien je deň strávený so zakladateľom značky, Lukášom, alebo spoločný výlet do Kolumbie!

Rovnako ako pred 6 rokmi, keď náš zakladateľ, 18-ročný Lukáš Matějček, objavil na svojich cestách po Indii obchod s koženým tovarom miestneho podnikateľa Denisa, aj tentoraz hrá v príbehu hlavnú úlohu priateľstvo a dôvera. V kolumbijskom koloniálnom mestečku Villa de Leyva sa Lukáš na svojej ceste po Južnej Amerike zoznámil s pánom Lindermanom, ambicióznym mladým remeselníkom, ktorý vlastnoručne vyrába minimalistické batohy a tašky. Kombinuje v nich pružnosť a robustnosť bavlny s majestátnosťou pravej hovädzej kože. Nebojí sa experimentovať s odolnými a nepremokavými materiálmi, aby obsah batožiny zostal vždy v maximálnom bezpečí.

Snom nášho nového kamaráta a výrobcu Lindermana, je ukázať svetu, že poctivá ručná výroba má na trhu stále svoje miesto. A len vďaka vám sa jeho sen premení na skutočnosť. Spoločne chceme pomôcť Lindermanovi vykročiť za jeho snom nákupom potrebnej techniky, náborom nových, kvalifikovaných zamestnancov a zabezpečením spoľahlivej prepravy výrobkov k nám.

Chceme našich spoločníkov za ich prácu odmeniť férovou mzdou, rozvíjať ich vedomosti a tiež podporovať miestne komunity a oblasti, ktoré pomoc najviac potrebujú. Ako už to v živote býva, začiatky sú vždy najťažšie. Veríme, že s vašou pomocou všetky ťažkosti prekonáme.

Podporte nás príspevkom v rámci kampane na stránke www.Hithit.com/Bagind, kde nájdete všetky podrobnejšie informácie a skvelé odmeny.
Zdieľať

Ďalšie príbehy

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodia naše výrobky aneb od návrhu na papieri až k vašim dverám.

Bagind pod stromček

Bagind pod stromček

Stále váhate s výberom ideálneho vianočného darčeku alebo potrebujete inšpiráciu pre vlastný list Ježiškovi?

Vianočné darčeky pre neho

Vianočné darčeky pre neho

Na základe našich skúseností sme dali dohromady niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré potešia naozaj každého muža. Vyhnite sa s nami predvianočnému stresu a nakúpte tento rok darčeky včas.

Vianočné darčeky pre ňu

Vianočné darčeky pre ňu

Neviete ako potešiť maminku, sestru ani manželku? Inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre dámy.

Jarná starostlivosť o Bagind

Jarná starostlivosť o Bagind

Pripravte svoj Bagind na jar správnou starostlivosťou. Váš výrobok vám potom bude robiť radosť mnoho rokov.

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Spoznajte našich indických výrobcov Dennisa a Deepesha a kolumbijského výrobcu Lindermana.

Jar s Bagind

Jar s Bagind

Ktoré kúsky Bagind doplnia Váš jarný šatník a sú ideálne na jar? Objavte naše tipy.

Kožený Valentín

Kožený Valentín

Tipy na valentínske darčeky pre mužov a ženy. Urobte si tento rok krásneho koženého Valentína!

Môj účet

Zabudli ste heslo?