Produkcia v Bagind

Produkcia Dámskej a Pánskej kolekcie 2021

Nafotiť celú kolekciu kožených kabeliek, batohov a peňaženiek nie je len tak. Pre každú kolekciu hľadáme unikátne miesta, ktorá vystihujú tému danej kolekcie. Tentokrát sme zamierili do krásneho priestoru v srdci Prahy - Opero. Opero je zdieľaný priestor pre prácu i společenské akcie a stretávanie sa ľudí. Nachádza sa v historickom objekte Štencova domu v Salvátorské ulici na Prahe 1. Dom bol postavený podľa predlohy architekta Otakara Novotného, ktorý figuroval v spolku výtvarných umelcov Mánes. V dome sa vďaka jeho pôsobeniu v tomto spolku schádzali vzdelanci a osobnosti, medzi ktoré patril napríklad Max Švabinský. V Operu sa snúbi tradícia s inováciou, rovnako ako v Bagind.

Lukáš fotí svoj vlastný Headley
V roku 2017, keď Lukáš s Bagind začínal, nemal okolo sebe tým a tak robil doslova všetko. Od marketéra, cez baliča produktov až po fotografa. Prvé fotky, ktoré kedy vznikli pre Bagind, fotil Lukáš. Kúpili si s kamarátom narýchlo letenky do Porta a vyrazili na dve noci. Fotky, ktoré vidíte nížšie, vznikli práve na tejto produkcii. Lukáš ešte rok fotil kde sa dalo, obvykle v blízkosti svoej rodnej Ostravy. Na prvých fotkách nájdete jeho najlepších kamarátov, kamarátky a rodinu.
Taška, ktorá sa nikomu nepáčila
Tarano vzniklo v roku 2018. Lukáš ju po prvýkrát naživo videl až v kufri auta fotografa. Vôbec se mu nepáčil a spolu s ostatnými sa rozhodli, že Tarano ani nevyfotia a ani ho nebudú predávať. Až po roku a pol sa podarilo Lukáša presvedčiť a Tarano sa stalo jedným z najobľúbenejších výrobkov Bagind.
Výpredaj
Tarano

Tarano

crossbody taška
-40 % € 71.90
€ 119.90
Vypredané
Aside background image

2020 rok zmien a nových skúseností

Na konci roka sme si vyskúšali, aké to je, natočiť reklamu do televízie. Všetci sme se u toho zapotili. Reklamu ste mohli vidieť na TV Nova. Môžete si ji znovu pripomenúť.

Produkciu má v týme Bagind každý rád. Začíname vždy skoro ráno krátkym súhrnom toho, čo všetko musíme za jeden deň stihnúť. Snažíme sa na každú produkciu vybrať iné modelky a modelov. Máme radi prirodzenosť a tak pracujeme s ľuďmi z nášho okolia a pri posledných produkciách často priamo s vami, našimi zákazníkmi. Vyberáme zaujímavé lokácie a miesta, ktoré budú vyzerať krásne na fotkách.
Rok 2021

Bagind prešiel za štyri roky dlhú cestu. Ako rastie firma, rastú v nej i ľudia, ktorí sú jej súčasťou. Vedeli sme, že sa i v produkcii musíme posunúť. Snažíme sa celý deň využiť na maximum a tak počas fotenia a natáčania novej kolekcie fotíme ešte aj Lukášovu knihu Dobrodruh z paneláku, Unikáty a ďalšie výrobky, ktoré majú málo fotiek.

Zdieľať

Ďalšie príbehy

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodí nový Bagind

Ako sa rodia naše výrobky aneb od návrhu na papieri až k vašim dverám.

Bagind pod stromček

Bagind pod stromček

Stále váhate s výberom ideálneho vianočného darčeku alebo potrebujete inšpiráciu pre vlastný list Ježiškovi?

Vianočné darčeky pre neho

Vianočné darčeky pre neho

Na základe našich skúseností sme dali dohromady niekoľko osvedčených tipov na darčeky, ktoré potešia naozaj každého muža. Vyhnite sa s nami predvianočnému stresu a nakúpte tento rok darčeky včas.

Vianočné darčeky pre ňu

Vianočné darčeky pre ňu

Neviete ako potešiť maminku, sestru ani manželku? Inšpirujte sa našimi tipmi na vianočné darčeky pre dámy.

Jarná starostlivosť o Bagind

Jarná starostlivosť o Bagind

Pripravte svoj Bagind na jar správnou starostlivosťou. Váš výrobok vám potom bude robiť radosť mnoho rokov.

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Zoznámte sa s našimi výrobcami

Spoznajte našich indických výrobcov Dennisa a Deepesha a kolumbijského výrobcu Lindermana.

Jar s Bagind

Jar s Bagind

Ktoré kúsky Bagind doplnia Váš jarný šatník a sú ideálne na jar? Objavte naše tipy.

Kožený Valentín

Kožený Valentín

Tipy na valentínske darčeky pre mužov a ženy. Urobte si tento rok krásneho koženého Valentína!

Môj účet

Zabudli ste heslo?